Praznuj v Začaranem gozdu - Začaran gozd
475
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-475,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Praznovanje v Začaranem gozdu

PRAZNOVANJE V ZAČARANEM GOZDU

 

Ali imate radi pustolovščino v gozdu?

Začaranem gozdu živijo gozdne živali in pravljična bitja, glavna ravbarska kuharica Kuštrela, gozdne vile in škrati ter trop prijaznih volkov. Največ skrbi jim povzroča vodja ravbarjev, ki ga išče ves gozd. Nihče ne ve, kako mu je ime. Če vam uspe priti do konca začaranega gozda, boste z rešenimi nalogami in namigi odkrili njegovo ime in ga javili policiji začaranega gozda.

 

Pot Začaranega gozda vijuga po gozdu hriba Hom nad Zasipom pri Bledu in je dolga 2.2 km.

 

PROGRAM

Skozi Začaran gozd vas vodi zanimiva zgodba, ki jo otrokom pripoveduje animator/ka in jih vodi od začetne točke pri gostišču Jurček do koče ravbarice Kuštrele. Pri njeni hiši otroci na barvnih paletah razvrstijo rastline, ki jih najdejo okoli hiše. V nadaljevanju poti skozi Začaran gozd, si skupina razdeli vlogo v tropu, tako kot v volčji družini. Tisti, ki praznuje na koncu poti dobi v dar volčjo ogrlico. Pot do Vilinskega gozda se vije po gozdu. Dobro opazovanje je ključnega pomena, saj morajo otroci poiskati vse, kar je označeno na listu gozdnega lova. V vilinski kuhinji zvejo zgodbo o vilah in volkovih, ki živijo v sožitju. Skupaj rešijo foto strip in skuhajo volčjo juho. Pot nadaljujejo do domovanja škratov, ki po gozdu ravbarju nastavljajo pasti. Spretno se jim morajo izogniti. Uspešno rešene uganke, ki jih rešujejo na poti so ključ do vstopa v kožarco glavnega ravbarja. Tam izvejo njegov ime in priimek ter ga prijavijo policiji Začaranega gozda.

 

Lepo vabljeni, da rojstni dan praznujete v domišljijskem svetu pravljic in magičnih bitij
Začaranega gozda.

 

Program traja dve uri. Možen je dodatni dogovor za pogostitev z gostiščem Jurček (pizza, pijača).

 

*Cenik:
Do 10 otrok: 150 €

Vsak dodaten otrok: 15 €

 

*V ceno vključeno; prostor, vsi materiali in pripomočki, animator, darilo za slavljenca,
fotografije.